Velkommen til denne Keto blog, som vejleder og guider dig igennem Keto junglen. På Keto bloggen der være indlæg omkring Keto kuren. For det kan være svært at finde rundt i hvad man må og hvad man ikke må spise når man følger en keto kur. Det kan også være svært at komme igang med Keto, for hvordan starter man på keto kuren?

Keto blog eller LCHF blog?

Mellem mange hersker tvivlen om Keto og LCHF er det samme, for principperne er tilnærmelsesvis ens. Man undgår kulhydrater i sin kost og istedet for spiser man store mængder af fedt for at opnå mæthedsfornemmelse samt for at holde sit energiniveau oppe. Så praktisktalt er Keto kuren og Low carb high fat kuren det samme, det er blot to forskellige udtryk for den samme ting.

Keto Kur opskrifter

På denne Keto blog, vil der være rig mulighed for at finde inspiration til spændende og varierende Keto Kur opskrifter. Du vil også have mulighed for at en finde Keto madplan, hvor du får en komplet madplan til en hel uge på keto kuren. På siden kan du også Find din Keto måltidskasse, hvis du gerne vil have råvarerne til madplanen lige til din hoveddør.

Ketomaaltid, ketoblog, ketomad
Billedet viser et keto måltid

Keto blog Dansk

Ideen til denne Keto blog er opstod, da jeg selv følger Keto kuren, men synes kun jeg kunne finde udlandske blogs og opskrifter sider. Derfor har jeg valgt at lave min egen, hvor jeg håber du kan finde en masse god inspiration samt opskrifter, så det bliver lettere for dig at finde rundt i Keto junglen. Et af de sites hvor jeg har fundet stor inspiration til opskrifter efter Keto principperne er på Delish. Men indholdet er engelsk, derfor håber jeg i vil få glæde af at læse med på denne Danske Keto blog.

Kategorier:

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *